DELA

Rockoff på torget lyckat

Arrangören Dennis Jansson är glad över den festivalstämning som råder i Mariehamn efter att Rockoff flyttat tillbaka till torget.
Han har inga exakta publiksiffror för helgen ännu, Dennis Jansson, men han verkar inte orolig. Allt har gått som det skall. Vädret har varit strålande och festivalbesökarna har gillat läget.
– Stämningen i stan har varit på supertopp. Folk verkar vilja ha Rockoff på torget, säger Dennis Jansson som själv strövat längs Torgatan och upplevt stämningen också utanför festivalområdet.
Han har förståelse för de killar och tjejer i lördagens Nya Åland var missnöjda, eftersom de inte kunde se vad som hände på den lilla scenen på serveringsområdet, trots att de betalat fullt pris för festivalpasset
– Vi har fått lite klagomål från under 18-sidan, där vi inte hunnit fixa tillräckligt med aktiviteter. Det är något att tänka på till nästa år, lovar Dennis Jansson.

Enorm show
Är du orolig för att många inte alls går in på festivalområdet?

– Svårt att säga eftersom jag inte räknat efter. Men de utanför området ger ändå själva stämmningen en stor skjuts. Och det här är bra för affärerna som håller öppet och tjänar stora pengar.
Vad tror du om The Ark på måndag kväll?
– Jag tror det kommer att bli den mest besökta showen vi haft. De har med sig otroligt mycket grejer och kommer att bjuda på en enorm show.

FREDRIK SONCK