DELA

Paf-spel nu också på Speed Ferries

PAF-koncernen har tecknat sitt tredje internationella partneravtal gällande nätspel, denna gång med det brittiska rederiet Speed Ferries, som trafikerar Engelska kanalen, berättar företaget i ett pressmeddelande.
– Det blir även ett åländskt samarbete. Paf:s nätspel ska till viss del integreras med Anites bokningssystem, säger Thomas Lundberg, direktör för Marknad & försäljning hos Penningautomatföreningen, Paf.
Paf och Speed Ferries Limited har ingått ett långsiktigt avtal gällande nätspelskonceptet b2bgaming. Från och med i dag erbjuds Speed Ferries kunder en internetspeltjänst både före och efter sin resa via www.speedferriescasino.com.
– Speed Ferries är en mycket speciell och viktig partner för oss. Deras verksamhet finns på en av de största spelmarknader i världen – Storbritannien, och utgår från en av de mest vältrafikerade hamnarna i Europa, det vill säga Dover. Samtidigt görs merparten av deras bokningar över nätet. Vi på Paf ser stor potential i Speed Ferries och är övertygade om att detta samarbete möjliggör ökade intäkter för bägge parter, säger Thomas Lundberg. (ka-f)