DELA

Paf samarbetar med Unibet

I slutet på året inleder Paf direktspel på sport- och nöjesobjekt. Detta är möjligt sedan bolaget i dag tecknat avtal med oddsleverantören Unibet.
Paf meddelar i ett pressmeddelande att avtalet undertecknades i dag. Det innebär att Paf blir den första kunden till Unibet som startar en business-to-business-verksamhet.
Det är inte bara livebetting som blir möjlig, utan när projektet förverkligas kan Paf erbjuda poolspel liknande ”Bomben” hos Svenska spel och ”Moniveto” hos Veikkaus. I avtalet ingår också oddssättning på traditionella sportspel.
– Paf ska växa internationellt och för att vi ska vara framgångsrika behöver Paf.com ha marknadens bästa vadslagningserbjudande. Genom samarbetet får vi tillgång den senaste teknologin på marknaden, säger Thomas Lundberg, direktör för affärsområdet Paf.com, i ett pressutskick.
”Beslutet föregicks av en noggrann utredning kring möjliga alternativ för att stärka Pafs vadslagningserbjudande. Den nya plattformen syftar till att stärka Pafs konkurrenskraft och är ett viktigt steg i den internationella strategin”, skriver bolaget.
Senast från och med december ska livebettingen köra igång.

MALIN TILLSTRÖM

malin.tillstrom@nyan.ax