DELA

Nya speltider på Arken

På Arken är flera nyheter på kommande.
Bland annat skall man snart kunna äta tapas i lobbyn och dansa i restaurangen ända fram till klockan kvart i tre på natten.
– Vi kommer i fortsättningen att satsa ännu hårdare på vår restaurang, det betyder att både maten och musiken skall få mer utrymme på lördagskvällarna, skriver Arkens Tony ”Trumman” Mattsson.
Trumman berättar att man som ett led i detta ändrar speltiderna för dansbanden. Framöver kommer de att börja spela ungefär halv elva på kvällen, en timme senare än tidigare, och hålla på fram till kvart i tre på natten, till skillnad mot kvart i två tidigare.
– Tidigare har dansbanden börjat spela för några få dansare klockan halv tio, den tiden sitter fortfarande många till bords mitt i middagen, och dom har ofta blivit störda av musiken, säger Trumman.
Han berättar också att många besökare har undrat undrat varför Arken inte har fler barer öppna i restaurangen.
– Vi kommer i fortsättningen att ha den stora baren vid dansgolvet öppen på lördagar och andra danskvällar, så dom båda restaurangbarerna stänger alltså en timme senare i fortsättningen.


Marinerade oliver
En annan nyhet som Trumman berättar om är att Arken i fortsättningen kommer att servera tapas i lobbyn.
– Måndag till torsdag serveras det olika smårätter som bland annat marinerade oliver, samt olika sallader och mackor.
Att Avancia så småningom flyttar ut ur sina lokaler kommer troligtvis också att leda till förändringar på Arken, men dessa vill Arkens vd Ann-Louise Djupsund ännu inte berätta om.
– Vi har inte bestämt oss helt ännu, vi väntar med att berätta tills vi har bestämt vad vi skall göra med utrymmet, säger hon.
För övrigt fortsätter Arken som vanligt, med dansband i restaurangen och coverband eller dj i nattklubben. Nästa fredag är det dags för stand-up igen. Då kommer radioprofilen Pontus Enhörning till Åland.

MALIN LUNDBERG