DELA

Mineralterapeut ger kurs i Geta

Gertrud Rullander är så kallad mineralterapeut, född i Finland men numder bosatt i Sverige, och håller i helgen en tvådagars kurs på Åland.

Rullander jobbar utifrån tesen att hjälpa människor till en bättre hälsa via naturligt läkande. Tillsammans med sin man Lorenz Rullander utbildar hon nya mineralterapeuter. Hittills har över hundra personer gått i skola för henne.
På lördag och söndag föreläser Gertrud Rullander på i Geta på Café Enebo om sjukdomar och egenvård. Det görs även exkursioner i området och ges möjlighet till personliga behandlingar och samtal.
”Människan är idag lika försurad som naturen och får i och med det ett för lågt inre pH-värde och utvecklar det vi i dagligt tal kallar sjukdomar. Egentligen borde de heta ”brister”. Den kalk vi behöver och kan ta upp efter två års ålder borde alltså finnas i vår gröda – såvida inte jorden är försurad! Och det är den dessvärre. Det är därför viktigt att vi äter de grundämnen vi behöver på annat sätt, så att vi har hälsa och orkar vara med och reparera allas vår Moder jord. ” skriver Rullanders på sin hemsida, http://www.halsaningar.se.
Kursen arrangeras i samarbete mellan Café Enebo och ABF Åland. Anmälningar till info@abfaland.ax eller 0400- 784871.(ab)