DELA

Dubbelseger för JCI Mariehamn

JCI Mariehamn tog hem två segrar vid helgens Westcongress 2007, som arangerades i just Mariehamn.
Kongressen pågick fredag-söndag med 220 JCI-deltagare från Finland. Bland gästerna fanns även JC-medlemmar från Sverige och Skottland.
– Fredagens program innehöll bland annat en poker- och kasinoskola som arrangerades i samarbete med Paf. Efter skolningen så arrangerades en pokerturnering där JCI Mariehamns Maria Hellman slutligen stod som segrare och tog hem potten, berättar Fredrik Häggblom, som ståtade med titeln Congress Director, i ett pressmeddelande.
Lördagens program innehöll föreläsningar och presentationer av de som kandiderar till olika styrelseposter inom JCI Finland för nästa år.
Dessutom arrangerades en debattävling inom JCI-distrikt 2 (där JCI Mariehamn ingår). Vinnarlaget från Mariehamn bestod av Fredrik Häggblom, Anette Holmberg och Victoria Sundberg. De får nu representera distriktet i den nationella finalen i Björneborg i oktober.
– Gästerna och arrangörerna är mycket nöjda med helgen, det har varit en stor fördel att andra arrangemang under helgen har hjälpt till att locka hit så många besökare, rapporterar Fredrik Häggblom.