DELA

Absurda antydningar, säger Korv-Görans vd

– Fortsätter antydningarna om mutor står vi inte främmande för att vidta rättsliga åtgärder, säger Korv-Görans vd Johan Lindberg.
– Antydningarna är absurda och ett hån mot våra franchisetagare som har slitit dygnet runt och investerat i att förverkliga projektet.
Jakobstadsdirektören Johan Lindberg är på Åland för att närvara vid öppningen av den nya snabbmatsrestaurangen Korv-Görans i hörnet av Nygatan och Strandgatan i Mariehamn.
– Jag vill betona att vi medvetet har valt att inte gå in i den debatt som har förts om vår etablering på Åland. Vi kommer inte heller att göra det i fortsättningen. Vi vill driva en grillrestaurang, ingenting annat, säger Lindberg.
– Det är bra då man engagerar sig i en småstad. Men då man börjar tala om mutor är det dags att säga ifrån. Det är väl fullständigt självklart att det inte har förekommit några mutor.
– Antydningarna om mutor är absurda och ett hån mot våra franchisetagare, Ria Orala och Henrik Sjöblom, som har slitit dygnet runt och investerat i att förverkliga projektet, säger Lindberg.
Läs mer i papperstidningen!

Titte Törnroth-Sarkkinen