Kalldusch för ÅU i slutsekunderna

FOTBOLL. Åland United stod för en nästintill klinisk insats då man sånär tog en blytung seger mot HJK på bortaplan på söndagen. Ett snöpligt slut gav emellertid slutresultatet 1–1.

Åland United tog ledningen i slutet av första halvlek, efter att Jaqueline Hand stuckit iväg på kanten i en snabb omställning och vackert frispelat Margarida de Sousa som inte gjorde något misstag utan satte bollen säkert i mål.

Åland United såg ut att ha full kontroll på skeendena under andra halvlek, fram till slutsekunderna då HJK kom runt på kanten och kvitterade tillställningen med ett nickmål.

En kalldusch för Åland United, som med en seger hade utmanat om medaljplaceringarna på allvar.