IFK vann enkelt – trots en man mindre

FOTBOLL. Trots att IFK Mariehamn tvingades spela med en man mindre under stora delar av lördagens hemmapremiär lyckades man ändå besegra fjolårstvåan RoPS

Bara 26 minuter in i matchen fick IFK-mittfältaren Robert ”Robbie” Crawford rött kort, efter en hög och farlig – men ändå oavsiktlig – spark mot en motståndare.
Trots utvisningen vann IFK ändå mot RoPS med 2-0. 1-0 stötte mittbacken Rick Ketting in på en målvaktsretur precis före halvtid, hans tredje mål på två matcher. 2-0 skruvade sedan ytterbacken Dylan Murnane in direkt på hörna, i den 66:e minuten.