Förlust för IFK i Tammerfors

FOTBOLL. IFK Mariehamn förlorade med 0-1 mot Tammerforslaget Ilves på söndagseftermiddagen.

Matchen var inte inte bara mållös utan också tillknäppt och chansfattig i dryga åttio minuter. Det var två jämna lag som ställdes mot varandra, och matchbilden präglades av stabilt försvarsspel.

Mot slutet av matchen flyttade IFK upp allt mer för att skapa tryck mot Ilves försvar. Det var dock hemmalaget som lyckades utnyttja det genom att göra det  som kom att bli det matchavgörande målet på ett av flera snabba kontringsanfall de sista tio minuterna.

Grönvitt försökte desperat lyfta spelet och skapa chanser efter målet, men lyckades inte överlista Ilves-försvaret, trots drygt sex minuters övertid.