DELA
Foto: Amanda Näsman<07_Bildrubrik>FINA FÖRMÅNER Nya Ålands Malin Lundberg och Margareta Sävstrand visar upp de rykande färska Nyan-korten.

Ett nyare Nyan-kort

Har du Nyan-kortet? Grattis!

Nu får kortet ett lyft med fler och nya förmåner.
Nya Ålands prenumeranter får varje år ett förmånskort – Nyankortet.

I år får kortet en stor uppdatering och innehåller fler erbjudanden, både engångs- och flergångserbjudanden, och de mest popuära förmånerna finns förstås kvar. Bland dessa märks ”gå två för en” på Bio Savoy, biltvätt för halva priset på Bilmacken och två menyer på Hesburger för bara 13 euro. Och som vanligt kommer Nyan också att sälja rabatterade dagsbiljetter till Rockoff i sommar.

Nyan-kortet är ett gratiskort med olika förmåner. Nytt från i år är att alla som prenumererar på Nya Åland, oavsett om det är papperstidning eller e-Nyan har rätt till ett Nyan-kort. Förut har bara de med fortlöpande prenumerationer fått kortet hemskickat i brevlådan.

I år får man istället komma till Nya Åland och hämta sitt Nyan-kort. På kortet står inte heller eNyan-koderna längre, de får man separat.

Kortet kan hämtas från Nya Åland (Uppgårdsvägen 6 i Mariehamn) när som helst mellan 08.00 och 16.00 om man är prenumerant.

Har man frågor kan man alltid ringa till prenumerationsavdelningen på telefonnumret: 23 444.