DELA
Foto: Jonas Edsvik

Bredband tillbaks i veckan

Ålands Telefonandelslags/Ålcoms bofasta abonnenterna får under veckan tillbaka sitt bredband och TV, skriver telefonandelslagets vd Jonas Sundborg i ett pressmeddelande i dag torsdag.

– De flesta bofasta har nu tjänsterna bredband, IPTV och telefoni i gång. Alla fiberkunder har fått tillbaka sitt bredband och för abonnenter anslutna med kopparkabel är det ett fåtal kvar som vi jobbar med som bäst. Målsättningen är att alla fast boende skall få tillbaka tjänsterna under den här veckan.

De som ännu inte har felanmält uppmanas att göra det, samt de som redan tidigare har gjort en felanmälan men fortfarande har fel, att ta kontakt på nytt.

– Vi är tacksamma om skogsägare, som har teleledningar över sina marker, hör av sig till Ålands Telefonandelslag när de planerar att hugga i skogen. Ålands Telefonandelslag kommer då ut och markerar liggande kablar.

På Ålands Telefonandelslag och Ålcoms hemsida finns också information om vad man bör göra då man har fått elströmmen tillbaka för att få igång tjänsterna.

– Alla kunder är välkomna att kontakta Ålcoms support för att få hjälp med att få igång bredband och IPTV.