DELA

Prisades för att de är så positiva

Johanna Dahlgren och Christian Ekström, från Pub Stallhagen, har utsetts till ”Årets mest positiva ålänningar”. Utmärkelsen delas ut av JCI Mariehamn i samband med Självstyrelsefirandet på Torget i går kväll.

Motiveringen lyder:
Amfiteater, rockfestival, lokala råvaror och svalkande öl. Allt i en härlig blanding med utmärkt service får man på Pub Stallhagen.

”Priset delades ut för elfte gången. Vinnaren har utsetts av JCI Mariehamns medlemmar i en omröstning som ordnades i slutet av maj. Priset för Årest mest positiva ålänning ges till en person, organisation eller företag som haft en positiv inverkan på sin närmiljö och det lokala näringslivet. Att man provat på något nytt, varit kreativ och haft en positiv inställning är andra egenskaper som väger tungt när vinnaren utses. Bland dom tidigare vinnarna av Årets mest positiva ålänning finns Dennis Jansson, Lena Brenner och Skördefesten, Guldviva, Micke Björklund och Lasse Porko. Ifjol var det Dick Sirén och Maxinge som utsågs till Årets mest positiva ålänning.

I år är det första gången priset delas ut i samband med 9 juni firandet på torget i Mariehamn, ett evenemang som JCI Mariehamn stått som arrangör för sedan 2009.” berättar JCI i ett pressutskick.

Anna Björkroos