DELA

Webkopia MESS

Nej dom snyggaste killarna har vi i Eckerö, fortfarande. Miss Babe.

Svar till tjejen: Vi hammarlänningar är nog rätt så ofta i stan ändå. Ålder? Träffas? 0457.

Silverarmband borttappat i lördags. På Arken, eller på väg till Västernäs. Hittelön 100E. Affektionsvärde! 0407510463.

Eckerölinjen går från klarhet till klarhet! 0457.

Nyan är dåliga på att annonsera om auktioner. Gamlan gör det ju alltid. Snälla Nyan, skärp er! 040.
Det är auktionsarrangörererna som bestämmer vilka tidningar de annonserar i, inte vi. Red

Du pallervant som ej tål att höra Loffe eller Näslund, ett gott råd, byt kanal och dra något gammalt över dej. Heja åländska sångarna.

Saimix kan lika mycket finska som en infödd ålänning. Eller så var han på rymmen, när man delade ut vett åt barnen. Pikikieli.

Har ÅF också räknat in pensioner och annat som kommer oss till godo via FPA? 0457.

Undrar om man får hänga med armarna innanför köttdisken i butiken. 040.

Salmiak-choklad! Det vänder sig i magen. Låter lika lockande som vaniljglass med ketchup. 0457.

Vad har 1,6 L, 16V, 100 hk? 040.

6.4 l U10 på 505 hk sitter i -05 Ford Shelby RR-1. Men var sitter V 10 på 500 hk? 0457.

Skriv gärna messen så att även de läsare som inte är insatta i motorfrågesporten har en chans att förstå vad det handlar om. Red

Varför kör ni Hälge två gånger i rad? 0457.

Nyan! Ta för f-n ZITS- avsnitten i ordningsföljd! 0457.
Vi beklagar att serierna inte kommit i rätt ordning på sistone. Avsnitten skall vara namngivna i datumordning och komma in automatiskt när insändarsidan skapas i vårt datorprogram, men just nu strular tekniken. Red.

Cirkus Maximum på Åland 2008. 040.

Tycker det skulle vara lite roligt om Åke titulerade sig som guppgårdh. Tack gode för att det finns rebeller. 0457.

Åländsk självständighet avgörs ej av ekonomi utan enbart av säkerhetspolitiken. Läs intervjun med historikern Kenneth Gustavsson i Nyan 30.6. abc.

Är det någon som vet vems den gröna BMW 635 (e 24) är eller vad den har för registernummer? Intresserad av bilen.

Roger N, varför är du så rädd över att ev. stöta någon på fastlandet? Den som inga fiender har, har heller snart inga några äkta vänner. Ironi är kul. Go Fred!

Vem är den snygga killen som klippte gräs på Klinten i tisdags? Du hade röd tröja och gråa arbetsbyxor. Singel? 0457.

Strålande ledare om att unga behöver lära sig att jobba! Vi behöver därför sommarjobb åt unga tonåringar=dom under arton år. 040.

Du Hanna! Kom till Lillängö på lördag så får du dansa med den långa killen på Paffen. Kompisen.

Varför säger du så dumma sms-saimix? 0457.

Är det Jeanette som jobbar på Central-apoteket? Singel? 0457.

Bra skrivet Fred Forsell, det är så sant, så sant det du skrev. 0457.

Hur ska jag veta när jag bör ställa ut tunnan? Ni tömmer då ni ej bör men då min egentliga dag kommer då rör ni inte mina sopor! Varför?

Har tänkt på alla betalda förpackningar som butikerna månglar ut varje dag, skulle det inte vara på sin plats att ta hand om avfallet som de så gärna säljer? 040.

Kan hålla med om att ciabattasmörgåsarna är sena på Mariebad. Man fick ju gå och påminna att man beställt innan man fick nått. Väntetid 20 min. 0457.

Äntligen har jag sett den gulligaste killen i mitt liv! Du kör Braköks bilen och är mörk. E du singel? Häls. 50-åring med 2 barn.

Tack till Kaj Björkvall för informationen anngående kantarellens tomburksautomat! H från Snart pantar vi igen!

Var hittar man en snäll och trevlig singelmamma eller barnkär kvinna på 30+ ? Grabben.

God morgon ”blondinen”, lämna han där karln din! Han är inte värd dig! Kram En som ser sig själv i dig:-)

Blond het brud som jobbar på sjöfartsmuseet. Singel? Fika? 0457.

We don’t give a damm how you do it in Helsingfors. 0457.

Detta kan inte vara sant? En röd mariehamnstaxi. Bland alla snygga metallic. 040.

Bevare mig väl för självständighet med rättsväsendet här på Åland!! Med hovrätt här istället för som nu i Åbo, då kan vi prata om jäv och då är det som vanligt… Utan kontakter och pengar=ingen rättvisa för den enskilde. Men det kanske passar Ålands framtids planer bra? Mörkrädd.

Usch för Ålandstidningen som ger ”gratis” grill när man tar abonnemang, men slangen kostar 20€ och gasbyttan 85€. Gratisgrillen blev 105€. Falsk marknadsföring. H. Kolgrillaren.

Bagaren kanske skall ha blod till sitt svartbröd och paltbröd när han bakar. Brandkåren hjälper till i alla situationer… Inte bara släcker eld. Ett under att du ens kunde skriva ett mess.. 040.

Håller inte med om riset angående Alastaroresan. Visst fick vi information på förhand och funderar man på något på är det bara att ta reda på det själv. Alla fick vi ju skjuts även om det inte var med Sundqvists hela vägen. Nej var glada att vi fick resa till ett billigt pris. Hoppas det ordnas fler supporterresor så vi kan heja på våra duktiga ålänningar! 0457.

Gatflickans pasta? Verkligen kvinnoförnedrande namn på en maträtt, kunde lika gärna heta ludrets pasta för der är samma sak. Med tanke på jämlikheten mellan könen i vårt samhälle känns det lågt att ge en maträtt detta namn. Vem det nu är som gett den dess namn? Flickans pasta eller pojkens pasta skulle låta bättre. Bon pasta. Fantasi.

Du smala bruna varelse som jag trampade på i trängseln utanför Arken natten till söndagen. Snigel? 0702

Fattar inte varför inte Åland kan ha en egen sopförbränning! Ålands framtid tror på lägre skatter med egen beskattning! Pyttsan! Dröm är dröm och saga är saga osv! Har egen gratis Mise, kråkan äter gladeligen matrester, utan att skriva ut fakturor och spisen slukar papper utan att knorra. Mise och Ålands framtid, misslyckat.

Jag som undrar om Jeanette är singel är en kille från Åland. Tycker hon ser bra ut och vad jag hört så verkar hon snäll och vill inte göra någon illa. 🙂 Så varför inte försöka få kontakt med henne? Är hon singel och var kan man få tag på henne?:) Killen.

De som planerade och lät bygga om Andelsbankens kundmottagning hade nog hjärnan urkopplad! Det fungerade ju perfekt som det var innan. Vill man bli av med ”småkunder”? Som har barn som kanske kunde blivit storkunder. Trivseln år också viktig! 0457.

20.50: Jag vet inte vem som suttit i vilken kassa, så måste ställa en fråga till. Har hon mörk- eller ljusbrunt hår? En som vet.