DELA

WebKopia av InsMESS

Ni vet mds hjälmar, mds står egentligen för mycket dålig säkerhet. 040

Ja nog finns det fantastiska blommor i Lemlands Herrö men sådana gullvivor som Barbro Eriksson skapat finns nog bara i photoshop. Vore nog bra med lite kritisk granskning Nyan. 0457.

Pekka är kung. 040.

Kanske hon, den yngre blonda tjejen är singel på Bromarks? Jag har länge undrat men aldrig vågat fråga då jag har haft vägarna förbi…. Snälla ge ett svar via sms till denna tidning eller sök upp mig på den nya singelsajten…. Ja eller nej räcker…? 040.

F-n vad skönt att Gmm höll sig ifrån IFK-matchen, så mycket mer trivsammare utan ett gäng dårar som ägnar sig mer åt att tro att de är nåtgot än att se på fotbollen. 045.

Pyret… Patetiskt. Alla vet. Även dina så kallade vänner. m.j.

Lukta på blommor?? Nä det bara svider i näsan och ögonen rinner. Tacka för doften av bränt gummi med lite högoktanigt på det! Dagens rosor till ÅMK för fint evenemang. 040.

Åk gärna till Breidablick på IFFK fotboll. Där får man kaffe och en stor jättegod bulle inbakad i biljetten. Heja IFFK.

Motoringenjör Bob bor i USA. Han har skruvat ihop Chevrolet Pro Stock motorer med dubbla förgasare och marinmotorer i 20 år. Han gör ett studiebesök hos GM:s motorutveckling. Bob förstår inte mycket av vad han ser. 040.

Såg på spottspegen i söndas tur att man int me o pesterar esultat kanske dags för textning jag föstår int va dom patar om! 040.

Blä! Hittade 2 hårstrån i ÅCA:s delikatesslimpa! 0457.

Tack för infon om mördarsniglarna.Har hört ryktesvägen att de kommit från växthus som säljer växter. Snigeljägaren.

Hej! Vad var adressen till Ålands egen singelchat? Marlene.
http://www.singlar.page.tl/ Red.

Är Andres i 1f Lusse fortfarande singel eller? Han är så söt! Blir bara snyggare för varje dag som går.. 😉 fick inget svar förra gången.. Puss beundraren.

Typisk avdelning för motorutveckling i Sverige. 35 ingenjörer/tekniker och andra. 3 är aktivt motorsportintresserade, 8 passivt. Övriga har helt andra fritidsintressen och prioriterar familjen och sommarstugan. A.K

Ja, vissa vill ju bara visa upp sig… 0457.

Fy på er vandaler som hade klottrat runt Lilla Holmen, klistrat fast vassa glasbitar på bryggan och haft sönder simtrappan! Mår ungdomar verkligen så dåligt på Åland att man måste "uttrycka sig" på det här sättet? Fattar ni att någon kan verkligen skada sig på de där glasbitarna? Fast det var säkert er mening också. Fy vilka störda människor ni är! Hoppas ni åker fast och får hjälp. Oroad.

Socialministern är förvånad över att så många har dålig ekonomi och är i princip fattiga här på Åland! Bra att ministern blir lite "verklighetsförankrad” och kanske börjar åtgärda dessa orättvisor! Bättre sent än aldrig! En som känner fattiga på rika Åland.

Bästa nyfiken Blå, Sparhallen har billigt tält. 0400.

Mycket vatten i Norrböles diken, borde de inte pumpas? 0457.

Du på Doktorsvägen 14 som kallar dej Grannen, vem är du? Killen.

Ska någon till Bremen på Oktoberfest i höst? Någon som bilar och har plats i bilen? 0457.

Tjejen som ej ville ha halv-4a ragg! Man är för nykter och feg före antar jag. Men bara att bjuda upp till dans:-) Killen.

Till undrande. När du hittar någon som du inte bara vill leva med, utan som du också inte klarar att leva utan. Lycka till med letandet 🙂

Dags att ta och lära era barn lite vett i trafiken. Måndag 28/5 kl 15.45 cyklade två barn på rätt sida och en annan på fel sida, fick en mötande lastbil samtidigt. Skulle kunna ha slutat olyckligt. En bilist.