DELA

Varför förlöjligas vi för våra åsikter?

Jag och Kökars styrelse häcklas och förlöjligas nu av tidningar (även av den röda ”folkvännen och -värnaren”…) och kökarbor, varför? Är det för att vi anser det vara absurt att statens säkerhetsnivåer gällande mikrovågssystem och dess strålning grundar sig på hur mycket värme som strålningen avger i vatten, som om vi och allt levande bara består av vatten.

Är det vetenskapligt biologiskt seriöst och genomtänkt, speciellt med tanke på att skadligheten redogjorts för i tusentals vetenskapliga civila som militära studier sedan 60-talet?

Själv fick jag lära mig inför helgpermissionen i militären att om jag gick upp på radarvagnens tak och stod där någon minut så skulle jag inte behöva oroa mig över att bli pappa… under frihelgens festande.

Ni väljer och röstar nu för barnens hälsa och framtid på Kökar och det valet ni gör nu är ni helt ansvariga för under denna mandatperiod som självklart efter.

GERRY ALLGODE

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp