DELA

Svininfluensan – bubblan som sprack

Vi var alla så rädda! Alla medier trummade och trummade – nu kommer det och dödar oss alla – eller i alla fall nästan alla. I samma veva bjöds vaccinering som en frälsning, den skulle rädda oss och hålla influensaspöket ifrån oss.
Men influensan kom aldrig. Den syns inte någonstans. Några har dött runt omkring i världen – vanliga influensor dödar ca 1000 människor årligen bara i Finland. Något gick snett, varför blev vi inte sjuka?

Jag har pratat med många människor, och flera tycker att det bara var en bubbla. En skrämselhistoria i stil med fågelinflunsan som inte heller den någonsin kom. Vad om vi är starkare än dessa planerade katastrofer? Vad om livet är mera än det som berättas i tidningar och på TV? Många har också berättat att den hösten de tog sina vanliga influensavacciner blev de sjukare än någonsin.

Vaccinet kommer inom några veckor. Vaccinfabrikerna har jobbat hårt för att leverera alla de beställningar som våra myndigheterna har lämnat in för vår skull. För att kunna uppnå över en miljard vaccindoser har producenterna varit tvugna att dryga ut vaccinet med både gamla och nya förstärkande ämnen: kvicksilver, formaldehyd, aluminium och squalene. Dessa gifter sätter immunförsvaret i kraftigt alarmläge, och många hävdar att de kan orsaka förlamningar, allergier och t.o.m. autism.

Tänk om sjukdomen bryter ut först efter att vi har låtit vaccinera oss? Vad om det är vaccinet som är farligt och inte själva svininfluensan? Läkemedelsproducenterna och WHO har nyligen erkänt att de har tillsatt aktiva influensavirus i sina vaccin för att förbereda populationen för den planerade katastrofen.

Vill vi verkligen ha denna sjukdom? Vill vi verkligen ha detta vaccin? Är det verkligen tryggt för oss och våra barn? Varför har det då givits garantier åt vaccintillverkarna att de inte är finansiellt eller rättsligt ansvariga, vad som än händer?
Klaus Rahikainen