DELA

När flaggan är i topp är Kobba-caféet öppet

Angående mess som åter börja komma vad det gäller Kobba Klintars café, (var precis samma sak förra sommaren)och annat som berör min verksamhet så vill jag bemöta med följande!
Öppettider finns att se på www.kobbarna.ax
Att ha öppet enligt hur alla andra önskar skulle betyda att jag borde var där dygnet runt för att alla ska vara nöjda.
Kobba Klintar är en allmänning, där är besökare i princip hela tiden. Båtar som stannar över natten, mm. Har tillgång till grillar samt utedass, gratis!
Dom som jag har lyckan att få träffa är folk som uppskattar att jag är där med den service som jag har. Visst vore det kul, verkar det som att en del tycker, om där var ett dygnet runt öppet ställe där du kunde få dig nåt att dricka och äta, men det är för mig inte möjligt att hålla det så, ej heller i intresse.
Och vad skulle det egentligen likna om Kobba Klintar blev ett modern service ställe med självklarhet och bortglömt som den härliga oas med ovisshet… Låt det få kunna vara obemannat och fridfullt, med möjlighet att gratis få vistas där, ta med dig din matsäck och gott humör, njut av ensamhet och ovisshet, vädrets makter och tillförlit till dig själv!
Vad som däremot har visat sig vara mycket bra är att grupper på minst 10 personer har möjlighet att förboka, allt från 3-rätters dukningar till minnesstunder, bröllop och kalas i allmänhet.

Förresten, Kobba Klintars förening och cafét är två helt skilda verksamheter vad det gäller ekonomin. Jag bedriver mitt café och dess runtomkring sysslor helt själv med egna medel och krafter. Vad det gäller sophantering, utedass, el samt dricksvatten så behöver detta även skötas, på Kobba Klintar finns ej leverantörer inom detta, jag sköter det själv.
När flaggan är i topp, då är det öppet. Och för min del så har jag ej mera ögon för gnälliga mess. Välkomna alla som gillar Kobba Klintar för just det vad det är och hoppeligen förblir!
Tack åter till alla som uppskattar det jag gör! Jag gör det med nöje.
Benita