DELA

Messa Nyan 6.7.

Jag har inga pengar jag har bara kroner. 0457.

Är det faktiskt så illa att det inte finns någon stackars liten strandremsa inom stan, dit man får ta med sina hundar för att bada? Alla kanske inte har möjlighet till bil för att ta sig långt ut på landet till någon avlägsen strand. Mariehamn är tyvärr inte riktigt en hundvänlig stad. Hälsn. Matte till en vattenälskande hund.

Håller tyvärr med Indigo och Dinos. Vad gäller Korv-Göran. H ungdom som jobbar åt en av era leverantörer.

Animas. Kärnkraft är inte ren men senaste alternativet i dag. Amerikaner vet generellt inte om att Mariehamn finns. 0457.

En sak folk ej känner till. Om en hyresvärd hyr ut bostad med sådana konstruktioner att det finns risk för skada på hyresgästens egendom och gästen ej har försäkrat så står gästen för sina egna skador. Detta är galet då i vissa fall hyresvärden vet att skada kan komma när som helst, alla bara sitter och väntar. Har värden ett ruttet tak ska gästen försäkra allt och sedan vid skada konstatera att försäkringsbolaget värderar sakerna till intet alls. 040.

Heja IFK! Orka kämpa vidare – efter motgång kommer framgång! Välkommen alla nya fotbollsspelande ålänningar, ni behövs. Våra ungdomar behöver sunda och duktiga idrottsmän och -kvinnor som förebilder. Lycka till! En kämpe.

Lägg ner nu Greiffen! Har du inget annat att göra än att pallra med Korv-Görans? Annars kan du ju hyra lilla torget av Sviberg och plantera rosor där. Money talks… fatta det. Mariehamnaren.

Ligafotboll på Wiklöf Holding Arena har blivit ett sorgligt kapitel. Är det möjligen Mermaid-rättegången som gjort IFK-ledningen handlingsförlamad? 040.

Hej hallo. Det finns inga gräsmattor att klippa mera! Använd ögonen och se hur det dammar i torkan. Brunte.

Trafiktätheten i stadens hamnområde äter upp nära på samtliga miljöåtaganden. Enbart sotet (ej svavlet) har under en 10 års period ökat med runt 50 % om man kollar siffrorna. 040.

IFK:s herrar i fotboll är riktiga gentlemän som alltid ger sina poäng åt gästande lag! 050.

Håller helt klart med Calle Greiff. Bort med KotiPizza och Korv-Görans nybygge. I stället större och öppnare uteserveringar runt lilla torget. Matias.

Hoppas Rockoff kommer sälja alkoholfri öl också. Godare än läsk och varför bara alkoholhaltiga drycker? 0457.

Kan Ömsens vd Göran Lindholm uttala sig om Fyrens Marina är ett lysande projekt, när du sågar andras projekt jämt med fotknölarna. Fyrens marina är en flopp. Eller är det konfidentiellt? 0457.

Det skulle bli ganska tomt på Åland om alla som varit i slagsmål blir bortkörda! Och dom hade överenskommet datum för hyresbetalningen. Men det kom ju mer pengar in genom att hyra ut midsommarhelgen skilt. Skäms stugbyn! Välkomna tillbaks Jasmin och Fredrik! Mvh Ny chans.

Nog är det ju ynkligt att våra matmarknader inte har den minsta möjlighet att parkera i skugga. Ska det vara så fruktansvärt svårt att fixa några träd. Det händer ju ofta att man av någon anledning måste lämna folk och fä i bilen. Rackan med in till Sparis nästa gång! Var så säkra! 0457.

Geta vis och poesi, otroligt bra pogram och fina artister hade ni. Tack för bra underhållning. P-vakten ni hade var duktiger. Hinda med både Bolstaholm och Isaksö. Tackar gör Några besökare.

Här på Åland kritiserar vi varken Micke, Röcka eller Jörgen i Lemland, dom är duktiga. 0457.

Det var länge sen jag slutade handla på Mattssons. Ordning och reda på Kantarellen och mycket billigare. Nöjd Kantarellkund.