DELA

Mess onsdag

Skulle inte herr Jansson kunna ta sin Mats ur skolan, täcks ännu påstå att han har väljarnas stöd! Bemböleborna är klokare! Baskervilla.

Långa arbetsdagar, stackars sjöman som pannvakt fick man vandra upp till 48 t tills lasten var i land. Samma för st.t.mask. fast han kunde vara i hytten så nästa hamn gick vi i land. Baskervilla.

En nermonterad lagerhylla försvann från Ämnäs gamla bageri förra veckan. Nån som vet nåt kan ringa 040 052 9551.

Hallå jordbruksbyrån är det här resultatet av att lantbruksskolan las ner? Kan ni inte fråga nån gammal bonde om råd, då sparar ni pängar! Baskervilla.

Det stryker omkring tjuvar på kvällar/nätterna här i Sund! Polisen är informerade om det. 0457.
– Polisen utreder en stöld i Sund just nu, men ger inga ytterligare detaljer. Red.

Sjöman! Har du inget att göra? Du skulle bry dig om annat istället. H. Trött på sånt!

Ska inte tjänstemän behandla ärenden inom 3 månader? Trots kontakter på ministernivå har det strax gått 4 månader att behandla ett enkelt miljöärende! Är det så landskapsregeringen vill visa sitt intresse för miljöarbete? HL.

Ja ja, men hur ska man veta var köttet kommer ifrån och hur det är odlat? Ofta väljs det billigaste dvs kött från koldioxidobalanserande producenter. Detta borde egentligen förbjudas. Vad vegetarisk mat i skolor beträffar borde det erbjudas dagligen som alternativ. Vegetarian sedan 1978.

Men allt blod som spills i Afrika struntar FN i. Inte kan det väl ha något att göra med att där inte finns nån av fel ras att hata? Flyktingason och sonson.

Holger Granholm är kanske för ung att ha hört ropen skalla: "Judarna måste försvinna till Palestina!". Och kanske han inte heller blev av med släkt, vänner, skolkamrater etc i pogromer och gaskammare, så han må väl vara förlåten. En Främling i Fosterlandet (anonym p g a rädsla för fysisk attack.)

Nyan måste vara Nordens bästa tidning till och med budda Harry prenumererar på den och han bor i Nordens huvudstad, Copenhagen. Mr Kehud fle.

Kanske du ville mig väl! Din handling och ditt ansiktsuttryck sa något annat. Umgås med mig lite på detta sätt istället. A.

Naturligtvis vet producent T. Eriksson att Finlands Cancerförening varnar att vi äter alltför mycket rött kött men det vågar han ju inte skriva i tidningen. K.V.

Märks inget alls att konkurrensen skärpts på matmarknaden, åländska handeln har fortfarande samma prisnivå på livsmedel. 040.

Ja, jag ser fotgängarna. En irrar omkring mitt på vägen och en pinkar i skogen. 040.

Någon som saknar en liten, grå katt. Finns på gården på Södrag. 24. 040.

HJ talar om partikamrater när han talar om KW och BS. Vad jag vet är minst 3 av DGHs styrelse Centerpartister! Apropå partikamrater?! 0457.

Hej. Nu är det så att min motorcykel har blivit stulen från Klintvägen 16. Det är en Husaberg 650. Den har svart fram skärm och svart lampkåpa. Den har gul tank och blå sidokåpor fram och bak. Om någon sett motorcykeln eller sett dom som tagit den, Ring 0457 342 8674.

Sven Larsson borde inte få årets tjatpris, han borde få nåt väldigt mycket finare! Och tänk om han kunde vikariera ett tag på alla bussar! Reflexa mera! 🙂

Om R. Horwood verkligen är intresserad av elakheter så borde han leta fram de ledare som H. Jansson skrev under sin tid på tidningen Åland. Läsare.

Okej, vart tog valvinnarna vägen och varför kryllar det av små sossar överallt? Så här röstade vi inte! 040.

Signaturen: Toby Ziegler skriver i Ålandstidningen om att Warren Buffet är världens rikaste man. Eftersom väldigt lite av det som basuneras ut i media har något med fakta att göra så kan jag berätta för dig "Toby" att: Rockefeller-familjen eller vem du vill i den familjen är rikast. Familjens förmögenhet beräknas av vissa att uppgå till hela jordens BNP. 0400.

Liten svartvit katt vid namn Moses försvunnen i närheten av Rönngården, har någon sett den snälla ring tel 0457 563 6721.

Lite konstigt att Ålandstidningen inte skriver om försäkringsdomen, kanske deras ägare (Ömsen) har förbjudit dem? 0457.

Nyckel som sitter fast i röd plastsladd upphittad på Österkalmarevägen. Tel 0457 361 3366.

Harry Jansson vad menar du med att du gör vad folket vill, du blev ju inte med när rösterna var räknade. Du har haft för många uppdrag och skött dom dåligt. De gamlas hem för att nämna ett. 040.

Till jordbruksbyrån: Köp bondepraktikan, dela ut den till alla unga bönder. Där finns kunskap, måste ni bara flytta er 3 veckor tillbaka i tiden så mycke tillbaks har de gått. Baskervilla.

Mise använder våra avgiftspengar till en kalender som vi inte beställt. Nu när den kommit visar det sig att siffror och text är svårlästa. Hellre lägre sopavgift än en oläslig kalender som ändå slängs.