DELA

Mess Onsdag

Hoppas att Helenas 1.100 låtar är alla köpta via itunes mm. Internettjänst. Enligt lagen får man ju inte kopiera köpta cd till mp3 spelaren. Den 1 år gamla piratlagen säger så, eller gäller den inte på Åland? Hoppas inte, jag är ju själv kriminell när jag äger 1.100 köpta cd och har dom alla i mp3 format till min spelaren. Kriminal.

Till sjöss har inte högsta chefen, kapten, högsta lönen. Varför behöver Åhs-chefens lön höjas… 040.

Nu räcker det med förolämpningar mot Anders Ingves! Tror ni faktiskt att han personligen gör alla beslut?! Det finns också något som heter styrelse inom företag.De flåsar i sin tur ledningen i nacken och vill se resultat nu! En ledning består aldrig av bara en person.Ta reda på fakta innan du smutskastar folk nästa gång och tidningarna kan sluta ta in allt skit! Birka forever.

JAAA! Jag håller helt med, Kristet Utseende till Rockoff de är ju bäst, jag gillar dem och jag vet att de gör många andra ålänningar med. Ni skulle nog tjäna mycket på att ta hit dem! 40 åring. Ps. åtminstone jag skulle köpa pass då.

Råd och synpunkter önskas av andra föräldrar! Vår dotter på 13 år tjatar om att få pierca sig i läppen. Alla andra tycks få göra det, säger hon.Stämmer det eller är det vi som inte hänger med i ungdomstrenderna. Tycker man bör vara minst 16 år för sånt. Tacksam för svar.

Rederi Ab Engship kommer från Nagu! 040.
– Tack för rättelsen. Red.

Någon som sett en svart Suzuki PV med röd fälg och registrerings nummer ÅL 620? Ring mig 040 835 38 45.

Inglasade balkonger? Välkommen varma torra sommarsol. Gomorron, hur dum är det tillåtet att vara? Gregg 007.

Hej, det värsta som kan hända har hänt mig, jag har fått en av mina bästa vänner arg på mig. Förlåt för de som hänt, jag menar det, men hoppas vi kan vara vänner ändå efter allt som hänt. 040.

Heeenrik gråter du och vill ha tröst!! Muta med en cd-skiva igen om du kan. 040.

Jaså ”Peete”? Inte Pete? Kar Huski D’or.

Föglö tunnelivrare, det blir nog lika stor avgift för alla i tunneln. Skärgårdsbornas rabatter försvinner säkert då, lika för alla. 040.

Rondell-Runar vilket skämt, 40 mil för Föglötunneln ,brukar bli det dubbla. Om det räcker då LR räknar. Glöm inte. 040.

Du som i går 8.1 körde mot rött ljus i Strandnäs vid 17-tiden, du höll på att köra på min son. Turligt nog var han trots sina 8 år mer uppmärksam än du som bilförare. Om du varit mänsklig och haft lite vett i skallen borde du stannat och kollat så allt var ok. Du bröt mot att köra mot rött samt höll på att köra på ett barn. Har du något samvete alls? Fann du ditt körkort i ett flingpaket? Bilen var svenskregistrerad, mörk färg, nyare modell. Mor till son.

Kul bild på Indigos nya grillmeny. 0457.

Hur fort får bussar köra, här på holmen, högsta tilllåtet är väl 90 eller? 0400.

Man vaknar mitt i natten av att man i grannlägenheten har sex högljutt, skriker och har sig. Trevligt, men det är störande när andra vill sova. Störd natt sömn.

Tack Nina för bra ledare 9.1. Alkolås på alla bilar. En som oxå sörjer.

Alla som har RC som hobby vi träffas på motorportalen.net 040.

Om färjförbindelserna från Brändö ska bli sämre på grund av Föglötunneln så är det dags att börja jobba för att Brändö och Kumlinge ansluter sig till Åboland. Varför ska vissa skärgårdsbor få bättre förbindelser till fasta Åland på andra skärgårdsbors bekostnad? 040.

Mycket bra skrivet Nina i tisdagens ledare! 050.

Till Dixie chicks: tackar tackar! Har nu mottagit era önskemål, ska se vad jag kan göra åt saken. Ni får leta upp mig vid Dixie i helgen så bjuder jag på en ny fullspäckad show! 😉 Karaoke-jocke

Till förtvivlad mor. Förstår dig. Mitt råd: skäll inte. Visa annan styrka. Argument. Fasthet. Kärlek. Öppen dörr. Din tonåring behöver dig mer än han/hon visar. Tonårsmamma.

Bra Rauli Lehtinen, angående djurskydd. Det finns djur som far illa! Speciellt i ladugårdar vintertid. Alla ladugårdar borde kollas upp varje år. Djur utan talan.

Taskigt av radion att lägga in reklamsnuttar mitt i en låt! 0457.

Alltså dagens ungdom! Vad förbannad och ledsen man blir. Förstöra sportfält med moped, sparka in fönster, välta bilar, felstavade kränkade klotter på väggar plus cykelstölder, misshandel, bilbrott mm. Förstöra, förstöra, söndra. Mina barn får inte bli sådana! Bekymrad.

Åhs-polikerna liknar ett gäng snorungar i sandlådan. Genomruttet alltså. Tänk på patienterna i stället och inte er själva. 040.

Hej (?) ”Köping”, programmet var intressant, så fortsättning följer! H. Örtvägen 🙂