DELA

Mess måndag

MISEs ledning, våren är här. Vart föra ris från häckar etc. Svar förväntas snarast. 040.

Vårtecken, mopedister överallt! Brum brum.

Om man börjar med kastrering av hankattorna så slipper man känna odören av frasspiss i bilarna i fortsättningen. Mvh Djurvän.

Vem äger dessa 2 grå/bruna jättestora hundar som rallade runt i Emkarby lördagkväll 22-tiden? Bör man vara rädd för dem? Vad händer om vår hund är ute och dessa 2 kommer? Kan det bli slagsmål? Mvh. Hundägare med hundgård.

Vem var tjejen jag mötte gåendes på Storagatan vid halv nio i lördags kväll? Du såg mig i ögonen och log. Vill gärna veta vem du är. Killen med gröna jackan.

Nu blir jag så trött på alla avstänga mobiltelefoner. Hur når man en människa när telefonen avstängd och ingen svara på hemtelefonen. ”Min är alltid påslagen”.

I partiet obundna får man ha en fri åsikt men när en minister från annat parti har annan åsikt än Danne Sundman ska det yrkas misstroende! Får en medlem av OB ha annan åsikt än Danne i språkfrågan eller bör man följa partipiskan för att få vara med i gänget? Fd Obunden.

Finns det nån singeltant i Ämnäs. The Killer.

Bra skrivet ”mormor”, man kan inte förvänta sig nåt annat av vissa. Det tar nog ett tag att anpassa sig till samhället. 040.

Tack, Åskådaren, för tipset. Jag hade inte tänkt på Bowlinghalen, annars, söker överallt, bara för att få se en glimt av hennes vackra ansikte. Nu vet jag, hoppas du inte är svartsjuk, vi blir två att beundra och applådera. Handlar det om någon annan gör det inget, jag har börjat gilla alla som heter Jenny och är 23. Så är det. Xeres-H.

Ingalunda skall vitsvanshjortar få inplanteras på Åland. Om det görs så bevisar det bara att vi vanliga invånare inte har något att säga till om. Det är redan för mycket med rådjuren. Sätt stopp nu. 040.

Nu är det slut med Rockoff på Mariepark. Det flyttas tillbaka till torget. Musikfans.

Varför ”fängslas ”man av Prison Break? Vill kvinnan ha lite osäkerhet, spänning, av en otroligt snygg ex-con? ”6mdig”.

Jag vill kunna finska och ja, jag ser det som ett handikapp att inte kunna det! Men det är väl mitt eget fel och inte Camilla Gunells. Stå på dig Camilla!! 040.

Nog måste namnet på ”kk-huset” bli annat än det nu valda? Inte bokar jag aktivitet i huset med det namnet, måste vara ett slående, kännbart namn! ”KK”! Alandica??? 040.

Jippiii & tack, Rockoff blir kvar och lever! Nu skall det köpas pass, helt klart! Inte behövs det någon strid om Mariepark! Gör om det till ett åländskt Gröna Lund, ett nöjesfält med äventyrsgolf, vinteraktiviteter mm. Håll stället levande, året om! Cafe, pub, golf mm.”Blivande entreprenör”.

Upp för rampen.. ner för rampen.. Gasa.. Bromsa.. Upp.. Ner.. Bort med tafikljusen.. Ålandsvägen i framtiden.. He he. 050.

Danne S. Då du är finnfientlig och rädd för finska språket så vore kanske bäst att Finland byter Åland mot Karelen och Petsamo. Så låt oss bli ryssar så slipper vi vara rädda för finska språket. ”Tovarits”.

Bra Camilla, äntligen någon som sätter dom förvuxna babysarna på plats! Stå på dej i språkfrågan! Vi är många som håller med dej! 0457.

Fråga till ”Veckans tankenöt?”: Är du barn, alkoholist eller ljuger du? 0457.

Vad Birka än gör, men sälj inte. En som vet hur det kan gå.

Jobba tungt på ÅHS:-D haha kanske nån duktig läkare, vaktmästare, och kökspersonal men resten dricker kaffe, dricker kaffe och ja ni vet kaffe. Och jo det höll jag på att glömma, ljuger och pratar skit om övrig personal och deras anhöriga. Mindre personal=mera jobb åt dom anställda=mindre skitprat=nöjdare patienter=möjlighet till högre löner åt dom som jobbar där. H Från en som legit där och lyssnat på skitsnacket m.m. 040.

Nina Fellman såg dig på Finlands tv. Du var så fantastiskt fin, saklig, vacker att se och höra. KE HUD FLE.

Det var värst vad Finströms kommun sökte bidrag för en konstgräsplan, men si tji fick ni av Paf. Måtte ni ha blivit lite tjolabeng uppe i roten i kommunstyrelsen? Hur sköts ekonomin egentligen? En så fin kommun som ni har med så fina förutsättningar och det bara går bakåt, tiggeri och bidrag. Det är så man skäms som infödd IFFK-are. KE HUD FLE.

Tack Karin för hyllningen till hästtjejerna! Precis så är det! 040.

Sossekvinna i storbråk! Lantrådet arg! Jag kan bara hålla med Roger. Det är väl dags att sossarna slutar med politik, det är inte så värst många som håller på er. Om ni ska fortsätta med det som ni utför på Åland så kommer ni att utplåna er själva. KE HUD FLE.

Vår varma medkänsla för alla handikappade som fastnat i kommunernas paragrafrytteri. Det kan väl inte vara alla kommunpolitikers vilja att vissa tjänstemän vill glänsa med vackra siffror medan drabbade kommuninvånare lider i onödan? Det är ledsamt att lagar är skrivna så att man kan tolka och förhala och dessutom gör det på många sådana personers bekostnad som inte kan försvara sig själva. Som tur är finns det organisationer och myndigheter som kan ställa saker i viktighetsordning. En dom från rätten är en säker väg till rättvisa om än dyr men den försvarslöse får aldrig bli föremål för godtycke. Gör vad ni ska göra. En handikappad men inte försvarslös.

Lotta jag älskar dig! Puss. Jag (du kanske vet vem).

Tack du vänliga dam som i fredags plockade bort hårbollar i Mariebad, det var riktikt äckligt att ingen hade varit där och städat i duschen. Shape up! 040.

Till Fd kund: Samui design har tyvärr upphört! ”C”.

Barbro Sundback, inte skall åldringar-seniorer tvingas bo vid hamnen där det aldrig är lugnt. Hoppas det finns klokare ledamöter. 040.

Är det någon som får digital tv:n att funktionera på Scheffersgränd? Eller är det bara hos mig det är fel? Skriv och berätta! 0457.

Vem är tjejen i gråa civicen som brukar köra mot Godby? Jääklar bruden, det går undan! 🙂 Beundrare.

Det absolut bästa och säkraste vårtecknet, glassbilen kommer påskveckan. 0457.

Tack till MCA för trevligt bemötande och snabb betjäning i fredags. ”Han som cykla”.

Bra skrivet Nina om barndagvården. Det behövdes verkligen. ”Mamma till barn som älskat sitt kommunala dagis”.

Snälla MIFK-hockeyledning sätt in möteskallelser etc i Nyan också! Vi är många som inte har gamlan och missar mycket information. Hockeyförälder med Nyan.

Tack för hyllningen i fredagstidningen Karin. Den var mitt i prick. ”Träffad”.

Bra Waldorf-föräldrar. Orka fortsätta med att göra ett dagis. Har även haft mina barn i ”förvaring” och önskade ett kreativt dagis. 040.

Stort ris till alla bakåtsträvare på Åland, ser ni nu vad ni uppnått; en resignerad och trött Dennis. Hoppas ni är nöjda med era göoranden och låtanden gentemot denna för Åland så viktiga framåtsträvare. Tack Dennis för allt du uppoffrat. 0457.