DELA

Johan Ehn till lantråd!

Det finns ett mycket gott skäl att rösta på Moderat Samling i höstens lagtingsval. Det är att vår partiledare Johan Ehn (MSÅ) då blir lantråd. Låt oss utveckla tanken lite närmare:

Johan är det bästa lantråd Åland kan få. Han har som MSÅ:s ordförande visat att han är en ypperlig lagledare som ”tar risken” att lita på sina kolleger och låta andra människor växa till dess fulla potential. Och det är just det som lantrådsämbetet handlar om. Han har fyra års ministererfarenhet och har lett latingets största regeringsparti under två år. Johan är en vän av självstyrelsen och har i sitt politiska arbete visat att han eftersträvar ett Åland där alla mår bra.

Johan är dessutom en person som lyssnar och ser människor. Han tar tydligt ställning mot alla former av diskriminering och för människans lika värde. Han är alltid påläst, insatt och håller det han lovar.

Efter förra valet gav centern bort lantrådsposten (efter lite inledande förvirring) till socialdemokraterna. Det kommer inte att ske om du röstar på Moderat Samling den 18.10. Ifall vi blir största lagtingsparti så kommer vi rakryggat att bära det ansvaret.

För det är vad politik handlar om: Om att ta ansvar i alla väder.

Wille Valve, Daja Rothberg, Danne Sundman, Nina Lindfors, Jesper Carlsson, Annika Karlsson, Krille Matsson, Tony Salminen, Annelie Karlberg, Fredrik JV Lindqvist, Clas Öfverström, Marika Alm, Pia Karlsson, Susanne Fagerström, Kerstin Wikgren, Christina von Hertzen, Eva Dahlén, Robert Liewendahl, Lillan Holmberg, Cecilia Jansson. Moderat Samling för Åland.