DELA

Injicera glass?

Anders Gustafsson gör det klassiska misstaget att jämföra matintag med injektion. Som alla vet har vi en skyddande slemhinna genom hela vår matsmältningskanal. Vid injektion förbigås vårt immunsystem och gifterna går direkt in i blodomloppet. Andra vanliga komponenter i vacciner som aluminium, formaldehyd och tiomersal (nästan 50 viktprocent kvicksilver) ger betydligt allvarligare konsekvenser för människokroppen vid injektion jämfört med matintag.

Anders Gustafsson ställer frågan om barnläkare och sköterskor är en del av en stor konspiration att göra barn sjuka? Mitt svar är att det är läkemedelsindustrin som styr läkarutbildningen och inte tvärtom. Barnläkare och sköterskor gör sitt jobb så som de blivit lärda. Fråga gärna läkare hur mycket tid de avsatte på att studera vaccin i sina läkarstudier! Det existerar ingen vaccinlinje, så vem är egentligen expert på vaccin?

Mitt tips till dig Anders Gustafsson är att ta del av vaccinkritisk litteratur innan du uttalar dig nästa gång. Det finns över 100 vaccinkritiska böcker att välja mellan. I boken ”Vaccinationer: risker och skador” finns t.ex. ett 23 sidor långt kapitel om autism med ca 87 referenser. Den dagen du känner dig redo för att vakna upp rekommenderar jag boken ”Piller & profiter” av John Virapen alternativt ”Pillret” av Ingrid Carlberg. Dokumentärtriologin ”Vem bryr sig i Sverige?” avslöjar också en hel del om läkemedelsindustrin. Tack för mig!
Martina Lampero