DELA

Fyra månaders återhämtning normalt

Media och hälsotjänstemän runt om i världen vill göra allt för att få corona att framstå som något den inte är, för att försöka skrämma folk till efterlevnad. Nyligen publicerades ett reportage om att personer som har varit inlagda med corona fortfarande är sjukskrivna efter fyra månader.

Det är skrivet som om det är något nytt och bara händer de människor som få corona. För alla människor, genom åren, som har varit inlagda på sjukhus med en lunginflammation eller liknande (virus eller bakterier), tar det en till sex månader att återhämta sig. Om media och omgivande regeringar skulle rapportera detta eller sluta rapportera alls om corona skulle folk inte vara så rädda.

Det är en normal återhämtningstid. Dåligt rapporterat är att samma med alkoholrelaterade dödsfall är cirka 1700/12 månader i Finland och coronarelaterade dödsfall är cirka 1400/20 månader. Nästan två gånger fler människor har dött av alkohol, och man vet inget om återhämtningen av alkoholförgiftning, men Alko och taxfree är kvar.

UTAN SKYGGLAPPAR