Snöpligt poängtapp för IFK

FOTBOLL. I kväll kom ännu ett snöpligt poängtapp för IFK Mariehamn. Mötet med Inter slutade 2–2 efter en sen kvittering av gästerna.

I torsdags tappade IFK Mariehamn poäng på stopptid mot HJK, och i dag blev det ett kryss i stället för en seger efter en sen kvittering av Inter.
Mika Ojala öppnade målskyttet i mitten av den första halvleken, men några minuter innan pausvilan kvitterade Amos Ekhalie. I den andra halvleken höjde sig IFK och det gav utdelning när Luis Solignac satte 2–1, fint framspelad av Petteri Forsell.
Men med fem minuter kvar av ordinarie matchtid snappade Inters Kalle Kauppi upp en andraboll, efter en hörna, utanför straffområdet och lyckades via en IFK-försvarare få in kvitteringen till 2–2.