Ny förlust för IFK

FOTBOLL. IFK Mariehamn åkte på sin fjärde förlust på de fem senaste ligamatcherna när Lahtis vann med 2–1 hemma under söndagen.
Hemmalaget FC Lahti, i stort poängbehov i botten av tabellen, började bäst hemma mot IFK Mariehamn och tog också ledningen med 1–0 i den 18:e matchminuten geom Vini Dantas.
IFK kom tillbaka något spelmässigt i andra halvlek och kunde kvittera genom Kris Bright i den 68:e matchminuten. Men det vill sig inte för ett formsvagt IFK just nu, och sex minuter efter nyzeeländarens kvittering sköt Loorents Hertsi matchavgörande 2–1 till FC Lahti.
– Vi kommer inte upp i vår normala nivå. Det saknas kvalitet i flera lagdelar för att vi ska kunna hota Lahtis, säger IFK:s assisterande tränare Peter Lundberg. (om)