IFK Mariehamn slog IFK Värnamo

FOTBOLL. IFK Mariehamn besegrade svenska Superettanlaget IFK Värnamo med 2–0 i en träningsmatch i Turkiet i dag.
Mittfältaren Mattias Wiklöf, som rapporterar från träningslägret i Nya Åland, beskriver matchen så här:
”Vi tog tag i matchen direkt från start och skapade mycket chanser med vårt raka spel. Vi borde ha haft några mål i första men vi fick åtminstone med oss 1–0 efter första halvlek genom Amos (Ekhalies) fina långskott mot bortre nedre hörnet.
I andra började vi lika bra och efter några minuter fick jag en fin passning snett bakåt av (Wilhelm) Ingves och kunde trycka dit den – med högern hör och häpna – och öka på till 2–0. Sen hade vi en liten dipp på 20 minuter i mitten på andra men vi avslutade bra igen.
Matchen slutade 2–0 och vi gjorde en bra insats hela laget.”