DELA
Foto: Matt Zambonin/HHOF-IIHF Images

Kom ihåg Nyans populära VM-tips

HOCKEY. På fredag släpps pucken ner i första matchen i årets hockey-VM. Kom ihåg att delta i vårt populära VM-tips så har du chansen att ta hem en 55-tums Thomson UHD Android smart-tv från Ålands TV till ett värde av 500 euro.

 

Tipsraderna flödar redan in, men ännu hinner du fylla i en kupong och delta i Nya Ålands hockey-VM-tips och därmed vara med i kampen om både äran och en 55-tums Thomson UHD Android smart-tv från Ålands TV.

Gå in på www.nyan.ax och klicka dig vidare till VM-tipset. Tävla med dina vänner, arbetskamrater eller familj om vem som får kalla sig tipsmästare när prispallen står klar den 26 maj – blir det en drömfinal mellan Finland och Sverige? Eller är kanske Kanada, USA, Tjeckien eller någon helt annan nation favorit till guldet?

Turneringen visas i år i sin helhet på Viaplays betalkanaler. Finlands alla matcher kan ses kostnadsfritt på finska Mtv3 samt på Ålands Radio och tv:s Kanal Extra på kanalplats 10 via Smedsbölesändaren. Svenska TV6 sänder Tre Kronors matcher.

Första nedsläpp i VM i tjeckiska Prag och Ostrava sker klockan 17.20 fredagen den 10 maj, men ditt tips vill vi ha senast klockan 17.00 samma dag.

Lycka till!

Klicka här för att tippa!