DELA

Två testspelare på väg till ÅU

FOTBOLL. Om allt går enligt planerna testar Åland United två nya spelare i slutet av veckan. En europeisk och en utomeuropeisk spelare är på väg för att träna med klubben under torsdag och fredag för att sedan delta i träningsmatchen mot Tyresö på lördag.
– Det är två mittfältare som alternativt kan användas som ytterbackar. Jag går ut med mer information när jag är helt säker på att de kommer hit, säger ÅU:s assisterande tränare Mikael Virta.
I går återvände även ÅU:s huvudtränare Steve Beeks till Åland från Storbritannien. Med sig hade han nyförvärvet Emma Whitter, och i dag anländer ÅU:s andra brittiska Rachel Watkins.
– Jag har pratat med några andra spelare medan jag varit här. Det finns en möjlighet att en spelare till kommer att komma till oss, jag ska fortsätta föra diskussioner med henne, säger Beeks när Nya Åland får tag på honom på Londons flygplats.
ÅU meddelar också att amerikanska nyförvärven Elizabeth Ruberry, Janelle Cordia och Felicia Schroeder anländer tidigare än beräknat. En av dem kommer till Åland redan 1 mars, övriga två den 8 mars. (ml)