DELA

Nytt EM-uppdrag för Myllykoski

SIMNING. Europeiska Simförbundet (LEN) har utsett Bror Myllykoski till ett nytt internationellt toppuppdrag som simdomare när kortbane-EM för juniorer avgörs i Helsingfors 14 till 18 juli.
Meddelandet kommer en knapp månad efter Myllykoskis senaste internationella uppdrag som ansvarig tävlingsledare och simdomare för simlandskampen mellan Finland och Estland i Vanda.
– Finska Simförbundet antydde också under landskampen att chansen är stor att jag får räkna med flera internationella domaruppdrag, skriver Myllykoski i ett pressmeddelande.
Dessvärre tvingas Myllykoski tacka nej till uppdraget på grund av arbetsförhinder. Kortbane-EM i Helsingfors sammanfaller med Ålands Sjödagar där Myllykoski som deltidsanställd verksamhetsledare vid Stiftelsen Sjökvarteret och Ålands Sjödagar är verksam.
– Det känns bra att ha blivit nominerad till kortbane-EM, men tyvärr passar det inte i och med mitt arbete, men förhoppningsvis skall det komma något annat uppdrag längre fram som går att kombinera med jobbet, skriver Myllykoski. (ml)