Fridas förlängningsmål avgjorde cupfinalen

INNEBANDY. Först kvitterade hon – sedan satte hon det avgörande målet i förlängningen mot IF Fram.
Frida Clemes sköt cuptiteln till sitt IBK Hammarland.
– Det känns väldigt roligt, säger hon.

IF Fram rivstartade matchen och gjorde 1–0 redan efter nio sekunder genom mål av Victoria Eriksson. Och med 3.38 spelat av den första perioden utökade hon ledningen till 2–0.
IF Fram gick till pausvila med ledning, 3–2 – men i början av den andra perioden satte Frida Clemes kvitteringen till 3–3. Det blev den andra aktens enda mål och matchen gick till förlängning.
Där hittade Frida Clemes rätt igen – med ett stenhårt skott som betydde 4–3 och seger för IBK Hammarland som därmed vann Åländska Cupen.

Mål: IF Fram: Victoria Eriksson 2, Linda Granberg. IBK Hammarland: Emelie Jansson 2, Frida Clemes 2.