DELA

De är nominerade till Roffe Lindqvist priset

IDROTT. Offa Bergman, Barbro Carlsson och Torsten Wikstrand är nominerade till det så kallade Roffe Lindqvist priset som Ålands radio för fjärde året i rad delar ut på Idrottsgalan i januari.
– En jury bestående av Ålands radios medarbetare Owe Sjöblom, radiolegenden Roffe Lindqvist och idrottsminister Britt Lundberg har tagit fram de tre kandidater som ålänningarna har möjlighet att rösta på, skriver radions Camilla Karlsson-Henderson i ett pressmeddelande.
Bergman är IFK Mariehamns meste målskytt genom tiderna. Dessutom har han varit fotbollsdomare i över 40 år. Carlsson är travkusk med meriter som en åttonde plats i finalen för 3-åringseliten och en fjärdeplats i treåringseliten på Elitloppsdagen 2008. Wikstrand är en volleybollprofil som varit sporten hängiven i över 40 år och som även varit djupt involverad i Ålands medverkan i samtliga 13 öspel.
Om du vill vara med och påverka vem som får priset ringer du 07009-8521 för att rösta på Bergman, 07009-8522 för att rösta på Carlsson eller 07009-8523 för att rösta på Wikstrand.
Samtalet kostar 99,5 cent plus lokalnätsavgift och överskottet går till idrotten. Vinnaren av priset bestämmer vilken idrottsförening som får pengarna. (ml)