DELA
Foto: Jonas Edsvik
Anders Wiklöf fortsätter som huvudsponsor för Åland United.

Wiklöf fortsatt huvudsponsor för ÅU

FOTBOLL. Anders Wiklöf fortsätter som huvudsponsor för Åland United. Kommerserådet har stöttat laget finansiellt sen 2005.

Åland United har gjort klart med en fortsättning på det mångåriga sponsoravtalet med kommerserådet Anders Wiklöf. Det skriver klubben i ett pressmeddelande.

– Anders Wiklöf har sedan starten varit lagets ryggrad sponsormässigt. Samarbetet innebär att vi kan ha elitfotboll för damer på hemmaplan vilket möjliggör närhet till fina förebilder. Men jag vill också lyfta fram våra hemmamatcher på Wiklöf Holding Arena som en viktig mötesplats för många ålänningar. Så samarbetet ger verkligen synergier på många plan, kommenterar Åland Uniteds verksamhetsledare Linda Jansson i pressmeddelandet.

Åland United har under vintern presenterat flera nya samt fortsatta samarbetsavtal med åländska företag och har även ett samarbete med Mattssons i Godby, som också ingår i Wiklöfs koncern.

”Åland United är otroligt tacksamt över det fortsatta samarbetet och vi lovar att göra vårt bästa för att Anders Wiklöf, även denna säsong, ska synas som huvudsponsor för ett lag som kämpar om medaljerna”, avslutar Åland United sitt pressmeddelande med.

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp