DELA

Wiklander spionerar åt IFK

FOTBOLL. IFK Mariehamn håller fortsättningsvis ögonen på IFK Luleås mittfältare Robin Östlind. Nu tar man kvalhjälten Sebastian Wiklander till hjälp.
Nya Åland har tidigare berättat om att IFK Mariehamn scoutat Robin Östlind. Östlind, som representerade Kalmar FF tidigare, har kontrakt med Norrettanklubben IFK Luleå över den här säsongen. Han har sagt till Nya Åland att IFK är ett intressant alternativ om klubben skulle ge honom ett erbjudande.
Från Grönvitt håll håller man ännu ögonen på den 21-årige mittfältaren. Nu tar man Sebastian Wiklander, mittfältaren som var med och tog IFK upp i ligan, till hjälp.
– Det stämmer. Mariehamn har bett mig kika att på honom när jag kan. Både på hur han är som spelare och människa, säger Wiklander till Norrländska socialdemokraten. .
Wiklander själv spelar i division II-klubben Assi nuförtiden och har inte riktigt bestämt sig för när han ska specialstudera Östlind.
– Det vet jag inte. Det får bli någon gång när jag inte har match själv, säger han.
Östlind har tidigare i år sagt till Norrländska socialdemokraten att han knappast blir kvar i IFK Luleå hela säsongen. IFK Luleå ligger just nu sist i Norrettan efter sex spelade matcher.

Malin Lundberg

malin.lundberg@nyan.ax