DELA
Arkivfoto.

Tippa hockey-VM med Nya Åland

HOCKEY. Fredagen den 12 maj inleds årets hockey-VM i Tammerfors och Riga. I sedvanlig ordning kan du tippa hela mästerskapet med Nyan – i år med chansen att ta hem en JBL Partybox 310 från Midax.

Klicka här för att tippa!

Finland inleder mot en av A-gruppens svårare motståndare, USA, genast på öppningsdagen och för våra västra grannar är det Tyskland som står för motståndet. I B-gruppen finns det egentligen bara en favorit, de goda gamla lönnlöven från Kanada, som nog siktar på final den 28 maj.
Nu är det upp till er läsare att visa era kunskaper genom att tippa hela hockey-VM med Nyan, på spel står en JBL Partybox 310 från Midax, värd 499 euro. För att delta går du in på Nyan.ax och skickar in din tipsrad senast klockan 16.00 fredagen den 12 maj.
I formuläret tippar du rätt slutresultat efter ordinarie matchtid, du ska även gissa vilka lag som tar hem grupperna och vilka som står som segrare i kvartsfinaler, semifinaler och slutligen i medaljspelet.

Lycka till!

Så ser du hockey-VM 2023
De finländska sändningsrättigheterna ägs av Mtv Oy Ab, och samtliga matcher sänds i betalkanalen C More. Finlands matcher, samt semifinaler, bronsmatch och final sänds kostnadsfritt och med svenskspråkiga kommentatorer i Mtv-3.
I Sverige är det Svt:s kanaler som visar hockey-VM.