DELA
Foto: Wikimedia Commons

Tippa hockey-VM med Nya Åland

ISHOCKEY. Nästa vecka inleds hockey-VM i Lettland.Tippa hela mästerskapet med Nya Åland och du har chans att vinna en el-scooter.

Klicka här för att delta!

Förra året blev det inget världsmästerskap i ishockey till följd av coronapandemin. Det innebär att 2019 års vinnare, Finland, ännu är regerande mästare när International Ice Hockey Federation gör ett nytt försök till att kora en ny världsmästare. Tvåa 2019 kom Kanada och tredjeplatsen knep Ryssland.

Fredagen den 21 maj inleds årets VM-fest i Lettland. Det blir Tyskland och Italien samt Ryssland och Tjeckien som drar i gång det efterlängtade mästerskapet klockan 16.15.

Hur tror ni att VM slutar i år? Tippa mästerskapet med Nya Åland så har du chansen att vinna en el-scooter från MIDAX till ett värde av 499 euro.

För att delta i Nya Ålands VM-tips går du in på vår hemsida – www.nyan.ax – skickar in ditt tips och visar vem som är bäst på att tippa hockey på Åland.

Så här tippar du:

Ditt tips lämnar du in på www.nyan.ax där du klickar dig vidare till VM-tipset.

I formuläret finns alla gruppspelsmatcher där du ska försöka tippa rätt slutresultat efter ordinarie matchtid (det är alltså resultatet efter 60 minuter som räknas, inte efter förlängning eller straffar).

Efter gruppspelet gäller det att gissa vilka lag som tar hem de olika grupperna innan du slutligen fyller i kvartsfinalsegrare, semifinalsegrare och medaljlagen.

Till sist är det bara att fylla i namn, telefonnummer och e-postadress och skicka in ditt tips.
Lycka till!

Klicka här för att delta!