SIFFK vann med uddamålet mot TuTo

FOTBOLL. DIVISION III
SIFFK 1 (1)
TuTo 0 (0)
SIFFK slog i lördags TuTo på Sportkila med 1–0 efter att Jeremiah Helén gjort matchens enda mål. SIFFK vände därmed sin tre matcher långa förlusttrend.
Det var en grinig första halvlek på Sportkila när SIFFK tog emot TuTo i lördags. Mellan frisparkarna och varningarna spelades det även lite fotboll och i den 30:e minuten kunde Jeremiah Helén bryta in från vänsterkanten och skjuta in det som skulle bli matchens enda mål.
I den andra halvleken hade SIFFK mängder med kontringschanser men spelade för slarvigt och kunde inte utnyttja dem. Det räckte dock till seger efter att hemmalaget visat upp ett stabilt försvarspel.
– Vi ville väldigt mycket idag, nästan för mycket. Vi ville verkligen bryta vår förlusttrend, säger lagkaptenen Ted Göstas.

SIFFK ligger nu fyra i tabellen, fyra poäng efter serieledarna Masku.