Öhman och Storvreta tog SM-guld igen

INNEBANDY. Storvreta IBK tog sitt tredje raka SM-guld i dag. Ålänningen Hannes Öhman gjorde två mål för Storvreta som vann matchen mot IBK Dalen med 5–3.
Efter den första perioden låg Storvreta under med 0–2. Sedan reducerade man både till 1–2 och 2–3 genom distansskott av Mattias Samuelsson och Jesper Berggren men däremellan hade Dalens landslagscenter Jonas Svahn styrt in 3–1 i en flygande kontring.
Storvreta fick sedan en drömstart på sista perioden. Henrik Stenberg gjorde 3–3 efter 1.02 och Hannes Öhman gjorde sedan 4–3 på ett kanonskott dryga minuten senare. Öhman fastställde sedan slutresultatet 5–3 med ett skott från slottet efter 18.08.
– Han vann en närkamp mot Johan Samuelsson och tvekade aldrig, skriver innebandy.se. (ml)