Kryss och seger i VÅSC:s hemmaomgång

INNEBANDY. VÅSC:s herrar tog en storseger och spelade en match oavgjort i lördags när laget hade sin enda hemmaomgång för säsongen. I den första matchen blev det 4–4 mot PaPeNu och i den andra hela 10–1 mot jumbon AFC Campus 6.
Mot PaPeNu tog VÅSC ledningen men motståndarna vände och ledde efter den andra perioden med 2–4. VÅSC tog sig i kragen och med två mål i tredje fixade laget ett oavgjort resultat. Målskyttar var Dennis Isaksson, Robin Malmberg, Tobias Sjöblom och Andreas Jansson.
I den andra matchen gick det betydligt lättare, efter den första perioden mot AFC Campus 6 stod det 4–0. Hemmalaget fortsatte dock på med full fart framåt och segersiffrorna stannade vid 10–1. Andreas Jansson (3), Dennis Isaksson (2), Alfons Sjöman, Jonathan Brenner, Robin Malmberg, Pontus Sjöblom och Mathias Engström gjorde VÅSC:s mål.