DELA

IFK presenterar ny spelare i morgon

FOTBOLL. IFK Mariehamn presenterar en ny spelare i morgon. Det blir klubbens tredje nyförvärv inför 2011.

Klubbdirektör Peter Mattsson kallar till presskonferens på Wiklöf Holding Arena i morgon klockan 15.00. Orsaken är att IFK vill presentera ett nyförvärv.

– Det är riktigt att vi är inne i slutförhandlingar med en etablerad finsk ligaspelare som dessutom har internationell erfarenhet. Om allt går i lås i slutet av denna vecka med avtalsförhandlingarna, liksom att spelaren klarar den obligatoriska läkarundersökningen, så är avsikten att vi kallar till presskonferens på lördag för att offentliggöra spelaren. Innan dess vill vi inte kommentera saken desto mer, säger Mattsson.

Avsikten är att komplettera truppen såsom den ser ut för tillfället med ytterligare två backar, två mittfältare och eventuellt ytterligare en forward. I tillägg till det så scoutar tränar- och ledarstaben eventuella nyförvärv.  

IFK har sedan tidigare tretton spelare kontrakterade för kommande säsong. Målvakterna Josh Wicks och Johan Sundman var de första nyförvärven inför 2011, i morgon presenteras alltså det tredje. (ml)