IFK kryssade i Turkiet

FOTBOLL. Det blev 1–1 i träningsmatchen mellan IFK Mariehamn och ukrainska Rukh Vynnyky.
Målskytt för IFK var Robin Sid, vars mål kom från straffpunkten – bara minuter före fulltid.

IFK är för tillfället på träningsläger i Belek, Turkiet.
Under söndagen spelade man träningsmatch mot Rukh Vynnyky från den ukrainska andraligan och slutresultatet skrevs 1–1.
Rukh Vynnyky tog ledningen kort före halvtid innan Robin Sid skickade in kvitteringen – på straff – bara minuter före fulltid.
IFK:s träningsläger varar till och med tisdag. Inkommande lördag väntar nämligen nästa utmaning då IFK spelar åttondelsfinal av Finlands cup, borta mot division 1-nykomlingen TPV.

Så spelade IFK: Marc Nordqvist–Lassi Järvenpää, Robin Buwalda (Rick Ketting 46’), Tarik Hamza (Petter Hemming 82’), Dylan Murnane (Aapo Mäenpää 46’)–Gustaf Backaliden (Keaton Isaksson 60’), Robert Crawford, Robin Sid–Hampus Lönn, Simon Silverholt (Aristote Mboma 60’), Riku Sjöroos (Joel Karlström 65’)