DELA
Foto: Jonas EdsvikUPPÅT Efter den stormiga tiden hoppas IFK på mer positiv rapportering kring laget. Ett första steg är en sponsormatch den 6 februari där inträdet till Islandia är gratis. Initiativtagaren är spelaren Niclas Hero (mitten) som hämtat inspiration från sin hemstad Karlskoga.

IFK hockey möter Gimo i playoff

ISHOCKEY. Under torsdagen blev det klart att IFK Mariehamn hockey ställs mot Gimo IF HC i playoff till division 2-kvalet.

Det efter att Gimo vunnit sin sista match i Alltrean borta mot Boo HC med 4-2. Segern innebär att Gimo slutar fyra i Alltrean närmast före Norrtälje IK, som blir femma – en poäng efter Gimo.
Playoffmötet sker i bäst av tre där det lag som först når två segrar avancerar till division 2-kvalet där fyra lag gör upp om avancemang. Förutom playoffvinnaren är det tvåan och trean i Alltrean samt sjuan i fortsättningstvåan som ingår i den serien.

IFK har ännu två matcher kvar att spela i Fortsättningstrean. I morgon, lördag spelar IFK hemma mot Stortorparna klockan 14.45 och på söndag 9.45 tar man emot Östervåla. (vs)