DELA
Foto: <07_Bildrubrik>DAJA PÅ ESPN Den här bilden med Daniel Sjölund i finländska landslagsdressen illustrerade först ESPN-artikeln, senare var den utbytt till en publikbild från Nya Parken i Norrköping.

”Enastående” Daja på sportjättes web

FOTBOLL. På amerikanska sportjätten ESPN:s hemsida sägs att Daniel Sjölund varit ”enastående” i år.
– Daniel Sjöund, den tidigare Liverpool-spelaren, har hjälpt sitt lag Norrköping till andraplats i serietabellen, sägs i texten till en bild av Daja.

Skribenten Michael Yokhin, som medverkar i ESPN, Blizzard, Champions and FourFourTwo, gör en grundlig genomgång av ”Pekings” historia och den ”otroliga förvandlingen” till ett bli en titelutmanare.

Yokhin skriver att det var ett genidrag av tränaren Janne Andersson att flytta lagkaptenen Andreas Johansson från mittfältet till försvaret och ersätta honom som spelfördelare med nyförvärvet Daniel Sjölund, ”som spelade för Liverpool i början av seklet”.

– Båda har varit enastående den här säsongen.

Artiklen hittas på http://espn.go.com/

Sök på ”Norrkoping” och klicka på rubriken ”Norrkoping seek return to past glory in Allsvenskan”.

Wkipedia: ESPN, är en samling amerikanska sportkanaler ägda av The Walt Disney Company. ESPN:s mest kända program är utan tvekan nyhetsprogrammet SportsCenter som sändes flera timmar varje dag på huvudkanalen. SportsCenter är USA:s i särklass mest sedda sportnyhetsprogram. (ms)