Nya förluster för Fram

INNEBANDY. IF Fram spelade på lördagen två matcher i den finländska tredjedivisionen, man förlorade mot såväl KemKi som SB Somero och har därmed fortfarande inte öppnat poängkontot i serietabellen.

Lördagens första match blev en tempohög och jämn historia, KemKi tog tidigt ledningen bara för att få se IF Fram kvittera nästan omgående. Efter de inledande fem minutrarna var det bortalaget som tog tag i taktpinnen och ryckte ifrån till 1–4, men IF Fram åt in avståndet och gick förbi till 5–4 efter en halvtimmes spel. Matchen stod och vägde i sista perioden men slutade med en uddamålsförlust för IF Fram – 7–8.

Ny förlust

Den andra matchen mot SB Somero började i lägre tempo och med mer trevande spel där lagen känner lite på varandra i första perioden. Men efter 0-1 för gästande SB Somero rann det på och slutligen föll IF Fram med 5-10.
IF Fram har nu fyra raka förluster i inledningen av division 3.

Text: Peter Pussinen