DELA

ÅU värvar portugisisk ligaspelare

FOTBOLL. Åland United har gjort klart med en ny spelare. Det är den portugisiska mittfältaren Catarina Realista Ferreira som ansluter till klubben inför ligapremiären. 

Realista kommer närmast från den portugisiska ligaklubben CF Benfica i Lissabon. Hon har ett långt förflutet i portugisisk ligafotboll och har även spelat fotboll på universitetsnivå i USA. Realista har också representerat Portugal i flicklandslag och varit delaktig i A-landslagets matchtrupper.

– Detta är en ny utmaning för mig. En ny liga, ett nytt land, ett nytt lag, möjligheten att spela Champions League. Det är en fantastisk möjlighet att växa som spelare. Jag kunde inte vara lyckligare än att få bli en del av Åland United. Jag vill att vi ska vara så framgångsrika som det bara är möjligt, säger Realista till Åland Uniteds hemsida. 

Åland United meddelar även att man hoppas kunna presentera ytterligare en värvning innan årets trupp är spikad.

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp