ÅU imponerade mot Djurgården

FOTBOLL. För första gången sedan 2014 har Åland United besegrat ett Damallsvenskt motstånd.
Det i form av Djurgårdens IF.
– Jag tycker att vi tog oss an matchen på ett väldigt övertygande sätt, säger huvudtränare Samuel Fagerholm.

Åland United vann matchen med 1–0 efter ett relativt tidigt mål av den estniska landslagsanfallaren Signy Aarna.
Aarna fångade upp en långboll av mittbacken Tiia Peltonen och lyckades sedan lobba över DIF-målvakten Jennifer Pelley.
Huvudtränare Samuel Fagerholm sammanfattar matchen på följande vis:
– Vi startade på ett övertygande sätt och dominerade, enligt min uppfattning, matchbilden stora delar av första halvlek. I andra halvlek växlade Djurgården upp och tog successivt över.
– Men vi försvarade oss disciplinerat och lyckades också hålla rent framför eget mål.