ÅU föll i ligapremiären

FOTBOLL. Ligapremiären blev för tuff för Åland United. Matchen mot HJK på bortaplan slutade 4–2 till Helsingforslaget.

HJK tog ledningen i den 24:e minuten och kunde göra två mål snabbt på varandra. ÅU kom dock igen bara minuten efter andra målet och reducerade genom Helena Bozic. Dessvärre hann HJK återta sin tvåpoängsledning sekunden före halvtidsvilan.

ÅU lyckades inte riktigt heller rå på HJK i andra halvlek utan istället blev det Helsingforslaget som fick göra 4-1. ÅU hann med en reducering till i matchen men dessvärre räckte totalt två mål inte till den här gången utan slutresultatet kunde skrivas 4-2 till HJK.