Åland United vann stort

FOTBOLL Åland United slog Honka under kvällens match på WHA. Efter en målkavalkad på slutet så skrevs siffrorna till hela 5-0.
Åland United var det bättre laget mot Honka. Trots detta dröjde det till den 35 minuten innan hemmalaget kunde ta ledningen då Manya Makoski slog in en straff. Efter 41 minuter kunde Hayley Lauder slå in 2-0, ett resultat som stod sig till halvtidsvilan.
I den andra halvleken hade Åland United märkbart svårt att skapa chanser. Det dröjde till den 83 minuten innan Pille Raadik kunde nicka in 3-0 på en hörna slagen av Janelle Cordia. Efter 90 minuter var det dags för Frida Thilén att nicka in en hörna, även den slagen av Cordia, till 4-0. På övertid kunde Adelina Engman rulla in 5-0 på ett inlägg av Makoski. slutets målkavalkad skapade en storseger som Mikael Virta njöt av men inte tror kommer upprepas.
– Vi gör en bra match och bjuder på några riktigt fina mål, men jag tror inte vi kommer slå Honka med 5-0 igen, säger han.