DELA
Foto: Stefan ÖhbergREDO Bland annat Karin Erlandsson, Rasmus Olin, Nina Smeds, Johan Orre, Anna Björkroos, Jonas Edsvik, Titte Törnroth-Sarkkinen kommer att jobba med valrapporteringen på nyan.ax och våra sociala medier på söndag. Och såklart för papperstidningen Nya Åland måndag.

Så följer du söndagens val med Nyan-gänget

Nya Åland finns naturligtvis på plats på valvakan i Alandica med start klockan 19. Följ oss för att få de senaste resultaten och kommentarerna.
På vår hemsida nyan.ax bloggar vi i realtid och med hjälp av texter, bilder och videoklipp kan du enkelt följa den spännande valkvällen.

I ditt eget flöde i sociala medier får du enkelt det senaste siffrorna, åsikterna och känsla för stämningen från valkvällen.

Här hittar du oss

Hemsidan: www.nyan.ax

KLICKA HÄR! för att komma till Nyans hemsida

Facebook : Nya Åland

KLICKA HÄR! för att komma till Nyans facebook-konto

Instagram: @nyaaland

KLICKA HÄR! för att komma till Nyans instagramkonto

Twitter: @nyaaland

KLICKA HÄR! för att komma till Nyans twitterkonto

Vi använder #val2015 i vår inlägg, gör gärna det samma.

På plats har vi en tio personer stark trupp bestående av Karin Erlandsson, Anna Björkroos, Annica Lindström, Titte Törnroth-Sarkkinen, Harriet Tuominen, Jonas Edsvik, Johan Orre, Rasmus Olin, Lisa Bergkvist och Nina Smeds.

P. S Du har väl inte missat våra digitala valspecialtidningar som är gratis?  Enyan, både 17 och 18 oktober, är fullmatade med intressant valläsning! Bara att registrera dig genom att klicka här, så är det fritt fram att läsa!

Anna Björkroos